tiistai 9. lokakuuta 2012

Ships in the night

Heeippa! 

Noniin, nyt oon selviytyny pidemmästä viikonlopusta Lontoossa ihanan Kian kanssa, vaikkakin jäätävä väsymys oli eilen, ei voi muuta sanoa :---D mutta se nyt oli odotettavissa.
Menin siis viime torstaina esitelmän (!! jep, oon ihan ilonen siitäki, että miten se meni, ei ainakaan tullut mitään isoja virheitä!) jälkeen taksilla läheiselle rautatieasemalle, ja hyppäsin junaan joka vei minut London St. Pancrasin asemalle. Hieno tunne kun näkee kaverin odottamassa siellä asemalla! Vaikka oon ollut täällä vasta muutaman kuukauden, tuntu että edellisestä juoruilukerrasta oli ikuisuus! 
Ihmisten ilmeet oli silloin ihan mukavia kun me vaan heitetään tyhmää läppää suomeksi, eikä kukaan (toivottavasti) tajunnut mitään. Kaupan kautta hotellille, en pääse yli tän maan sipsitarjonnasta (eikä vissiin Kiakaan, molemmilla heti jäätävän kokoset pussit mukana :--D)

Sieltä siis kiivettiin (jep, kiivettiin) jäätävät portaat meidän kerrokseen, eli kolmanteen, ja voin kertoo, että ne portaat oli maailman kamalimmat. Eka ne on vielä siedettävät, mutta tokan kerroksen jälkeen ne muuttuu sellasiks jyrkiksi ja pitkiksi, tiiätte kyllä millasia ne on! 
Huoneessa tosiaan pääsi kääntymään itsensä ympäri meidän vaatteiden keskellä jos oli onnekas, ja vessa muistutti enemmän kenkälaatikkoa kuin vessaa, mutta heeei...hyvällä paikalla se silti oli!

Seuraavana 'aamuna' meidän kello oli soimassa 9, eli ihan kunnianhimosta porukkaa oltiin. Ainoo vaa, että molemmat laiskottelee vielä sängyssä kymmeneltä, mikä ei ollu niinkään hyvä idea :---D päästiin lähtemään sieltä hotellilta 12, ja saatiin sydänkohtaus koska siellä oli just sillon jotkut paloharjotukset :----)

Eka päivä meni yleisessä haahuilussa, kahvilla Oxford Streetin Starbucksissa, ja muuten vaan shoppailemassa. Ostettiin molemmat siis kengät, ja saatiin maailman paras idea silloin laittaa ne jalkaan, ja noh, aika nopeasti vaihdettiin takasin niihin edellisiin :----D ymmärrätte ku näätte ne seuraavassa postauksessa! Mun on siis pakko jakaa tää muutamaan osaan, muuten noita kuvia on ihan kamalasti yhdessä ja samoin tätä tekstiä, ja en ihan usko et kukaa teistä jaksaa lukea mun selityksiä niin paljoa! 

Illalla kierreltiin siis Oxford Streetillä (taas) ja siihen tuli muutama ranskalainen mies selittämään jotain ranskaksi, ja kyseli tietä Piccadilly Circukseen, ja ne lähti sitte kävelemään meidän kanssa, koska oltiin menossa oikeeseen suuntaan, ja ne ei kyllä ihan :--D ne ei vaan millään uskonu, että mä ja Kia ei olla siskoja, ei me edes näytetä samalta. What do you think?en voi sanoa tietäväni mitä tässä tapahtuu...haha


part II coming up :----)!

<3oona


4 kommenttia: