maanantai 29. lokakuuta 2012

Little things

Heeippa! 

Noh, nyt on ollut kyllä kiireinen viikonloppu takana! Viime perjantaina Iida soitteli mulle, ja pyysi mut mukaansa Nottinghamiin, ja mähän kiltisti ostin liput ja lähdin lauantaina aamulla 8.10 junalla kohti Leicesteriä (mmm, mun piti herätä tasan kello 7, mut jotenkin se vähän venähti sillee, että heiluin vielä 20 yli sängynpohjalla torkuttamassa...)

Pääsin ihan ehjänä Leicesteriin perille, ja käytiin syömässä vähän aamupalaa ja ooteltiin bussia Nottinghamiin. Ainoo vaa, että mä ei löydetty sitä bussia. Tietenkään. 
Sieltä se sitten tuli myöhässä, jännä ku ei löytyny...Nottinghamissa käveltiin vaan, ja tutkittiin ympäristöä (okei, shoppailu saattoi olla osa ohjelmaa...) Kierrettiin periaatteessa kahdeksikkoa talojen välissä, mutta kivasti silti tuli nähtyä vaikka mitä :--) löydettiin ihana kauppa sieltä pikkukadulta, ja oltiin ihan fiiliksissä, koska siellä oli kaikkia ihania sisustusjuttuja, ja suunniteltiin jo, että tullaan keväällä uudestaan ostelemaan kaikkea sitten omaan kotiin Suomeen ja jee. Saatiin myöhemmin sitten kuulla, että kyseessä ei siis ole uniikki kauppa, vaan se on joku ketju mitä on melkeinpä kaikkialla. Niin.

Kun tultiin illalla Nottinghamista takaisin Leicesteriin, nähtiin kahta muuta au pairia, Casandra Espanjasta ja Marina Ranskasta, ja ideana oli mennä pubiin yhdessä viettämään iltaa. Okei, muuten ihan kiva, mutta paikka minkä ne oli valinnut, oli urheilubaari, ja ei ihan mun tyylinen paikka. Mukavan rento ja niin, mutta en varmaan ens kerralla sinne mene :--D 

Sieltä käveltiin Iidalle Halloween juhlijoiden keskellä (ihan oikeesti, kaikilla vastaantulevilla naisilla oli päällä tasan pienet shortsit ja tuubitopit, ulkona tasan +1 aste ja mulla toppatakki päällä ja kylmä. Miten?

Sunnuntaina mentiin lounaalle Casandran, Marinan ja Susanan kanssa, ja juteltiin niitä näitä. Tytöt oli kyllä tosi hauskoja ja mukavia, ja ihan kiva kuulla välillä jotain muuta aksenttia kun tätä brittiaksenttia :---D 
Kaikinpuolin hauska viikonloppu, varsinkin mun ja Iidan ihme naurukohtaus Nottinghamin bussiasemalla, ei ehkä paras paikka....siellä kaikuu.
vieraiden päiväkirja, ihania ja hauskoja kirjotuksia tuollakin :-----D 


<3oona


2 kommenttia: