perjantai 26. lokakuuta 2012

Begin again

Heeippa! 

Noniin, ensimmäinen asia minkä luen aamulla facebookista näköjään kaikkien statuksesta on se, että siellä on satanut lunta. Mulla on jollain tasolla ikävä lunta, mutta en valita kyllä tästä munkaan tilanteesta. Täytyy varmaan odotella, että noi lehden alkais tippumaan tuolta puista (tai vaihtamaan väriä sinne keltaseen ja punaiseen). 

Eilen heiluin taas siellä koulun puolella, ja niin, just pääsin sanomasta, että ihanaa vaan olla siellä koulussa, eikä miettiä kokeita. Tottakai sillon meille lätkästiin uuden examin päivämäärä eteen, mikä on siis kolmen viikon päästä (mikä on tosi vähän, koska kerran viikossa tunti, ja ensi kertaa ei ole, koska näillä on silloin half term syysloma). Ja tehtävänä vaatimaton artikkeli sanomalehteen matkustuksen ongelmista. Way to go.

Ihanaa, kohta on halloween! Täytyy käydä kamera kädessä silloin ulkona vähän ottamassa teille kuvia, oon niin innoissani muutenkin! Vaikka en tosiaan silloin syö mitään herkkuja...


*

marie clairen mukana tuli käsirasva, ja heti ku toi loppuu, mun on pakko ostaa toi uusiks. Tuoksu on tosi hyvä, ja muutenki tosi tehokas, tykkään paljon.
*


*
*weheartit

<3oona


Biisi on ihan mieletön, ja toi video on ihana. Jotenki Taylor Swiftin biisit ja videot kolahtaa mulle aina, en tiiä mikä niissä sitte on. Jokatapauksessa, tää on täydellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti