lauantai 5. marraskuuta 2011

You can make dew into diamonds, or pacify the lions

Hey! I wanted to make a post for you about the main fashion trends of autumn/winter 2011 and tell you what I like about them. There where a whole lot of styles on the catwalks, so pretty much everything is fashionable right now. And I myself prefer to have my own unique style rather than follow trends obsessively :)

So first there is the tribal, global nomad trend, which is all about ethnic prints and colours, feathers, and materials like wool, cotton and silk. Key pieces are ponchos, leather and suede details and patterned accessories. These looks inspire me:


Second is the lady goth and domina trend with it's black lace, high heels and materials such as leather, velvet and chiffon. Key pieces are over the knee boots, leather jackets and lace dresses. My inspiration:

Christian Louboutin shoes :)
The third trend is ladylike and the 40's. Polka dots, floral prints and a silhouette with exaggerated shoulders is what this trend is about. Key pieces are pencil skirts, blouses and neat handbags. Miu Miu was big on the 40's:

Miu Miu jacket with the trend's silhouette.
Mulberry bag <3

Fourth is the androgynous and boyish trend, and this one is about keeping it simple and minimalistic. Key pieces: tailored jackets, luxurious trousers and brogues. This is the most inspiring trend for me :)


I have to get me a nice pair of brogues!

And the fifth trend is th 60's and paintbox colour-blocking with every bright shade (top colours include mustard yellow and jewel tones). Key pieces are mini skirts, colourful jackets and 60's ski clothing :D My favourite from the 60's is definitely Twiggy:There is something for everyone in fashion this fall, but if you didn't find anything worth trying, just trust your own fashion taste and wear your own style :)

Translation: mä halusin tehdä teille postauksen tämän syksyn ja talven trendeistä ja kertoa, mistä mä niissä pidän. Catwalkeilla oli tosi paljon eri tyylejä, joten melkein kaikki on muotia just nyt. Ja mä itse tykkään pukeutua oman tyylini mukaan enkä seurata trendejä pakkomielteisesti :)

Ensiksi on heimo- ja paimentolaistyyli, joka koostuu etnisitä printeistä ja väreistä, sulista ja materiaaleista kuten villa, puuvilla ja silkki. Tärkeitä osia ovat ponchot, nahka- ja mokkayksityiskohdat sekä kuvioidut asusteet.

Toisena on naisellinen ja domina goottityyli johon kuuluu musta pitsi, korkeat korot ja materiaalit kuten nahka, sametti ja sifonki. Tärkeitä ovat ylipolvensaappaat, nahkatakit ja pitsimekot.

Kolmas trendi on naisellinen 40-luku. Pilkut, kukkaprintit ja olkapäitä korostava siluetti kuuluvat tähän trendiin, ja keskeisiä osia ovat kynähameet, puserot ja hienot laukut. Miu Miulla näkyi paljon 40-lukua, ja merkin takeissa näkyi trendin siluetti.

Neljäntenä on androgyyni ja poikamainen tyyli, ja tässä trendissä linjat pidetään yksinkertaisina ja minimalistisina. Tärkeää: räätälöidyt jakut, ylelliset housut ja herrainkengät. Tämä trendi inspiroi minua eniten :) Mun on pakko hankkia itselleni kivat herrainkengät!

Ja viidentenä ovat 60-luku ja "palikka"värit jokaisessa kirkkaassa sävyssä (tärkeimpinä väreinä ovat sinapinkeltainen ja jalokivivärit). Keskeistä ovat minihameet, värikkäät takit ja 60-luvun hiihtovaatteet :D Mun suosikki 60-luvulta on ehdottomasti Twiggy.

Tänä syksynä muodista löytyy jotain jokaiselle, mutta jos et löytäny mitään kokeilemisen arvosta, niin luota omaan muotimakuusi ja pukeudu omaan tyyliisi :)

<3Emilia

3 kommenttia:

  1. Ooh I love those over the knee Louboutin shoes! <3

    VastaaPoista
  2. Anonymous: me too, they're gorgeous! :) -Emilia

    VastaaPoista
  3. ihana toi viimenen lisäys, koska oikeesti, mulle ei oo taaskaa oikee mitää :D jotai yksittäisiä vaatekappaleita saattaa löytyy, mut ei muuta :D

    VastaaPoista