maanantai 21. marraskuuta 2011

Time stands still

Heippa! :----)
Koeviikko alko suhteellisen tylsissä merkeissä (yllätys sinänsä) Mut hei! Ihanaa, vihdoinki alko satamaan lunta! (okei okei, sulaahan ne heti pois, mut se fiilis!) Kohta on joulu ja joululaulut soi, jouluvalot paikoilleen, ja leipomaan keksejä. Can't get any better :---)


Paita ylhäällä GT, H&M, alhaalla Cubus, mekko GT, hame GT 
Toinen paita ylhäällä on aivan täydellinen. Käytiin Emilian kanssa tänään Karismassa, ja löydettiin tämä paita ja kokeilin sitä, ja niin. Kyllä se taitaa kotiin asti lähteä, sen verran ihana se on :---D toivoton minä. Ensimmäinen paita alhaalla Cubukselta on myös hieno, kävin kokeilemassa sitä tummanpunaisena, ja taitaa sekin lähteä mukaan, nom.
Asusteet GT

Kengät Nelly
Huomasin just et kaikki kengät tässä on korkokenkiä. Mitä tapahtuu? Alhaalla tokat kiiltonahkaiset nuden väriset kengät on aika lähellä sitä mitä haluan ostaa ylioppilasjuhliini, kunhan en vaan kompastuisi niillä. Aina saa toivoa...
Gucci Fall 2011
Tässä on joitain juttuja mistä tykkään just nyt, mitä mieltä sä oot? Mistä sä tykkäät just nyt eniten?

ps. Emilia raahas mut Bijou Brigitteen, ja eiköhän siellä ollut 357567 erilaista korua mitä mä haluan...Ekana hankintaan täydelliset sulkakorvikset :--)

pps. Momento, Karisma, love you. Ihana Kreikkalainen salaatti ft. Emilia. nomnom


<3oona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti