perjantai 18. marraskuuta 2011

Heart beats fast, colors and promises

Heei kaikki!
Tää postaus on nyt enemmänkin kuvilla kerrottava; tässä on mun päivä :---)


Kello soi ihan liian aikasin, ja jäin ylläri ylläri jumittamaan.

Tää on niin jotain mitä mä tarvitsen :------D kaikki jotka tuntee mut, tietää et mä tykkään nukkua. Sillee ettei millää jaksais nousta aamulla ylös. Yhyy.


Sitten sain kuitenki raahattua itseni ylös. Miten ne minuutit aamulla menee niin nopeesti, mutta esimerkiksi matikantunnilla ne tuntuu jatkuvan ikuisuuksiin asti? Nii, en varmaa saa koskaa tietää totakaan. 


Tytöt tietää sen tunteen ku heittää naamaan meikit kamalassa kiireessä ja koulussa kattoo et mitähän mä ajattelin. Tää on yks niistä päivistä mulla. Pikkuvikoja.


Maantiedon, äidinkielen, englannin ja toisen äikäntunnin minuutit ei oo varmaan koskaan mennyt yhtä hitaasti. Saavutus sinänsä. Äikän tekstitaito, englannin koekuuntelu.


Sitten kun luulee että pääsee pois koulusta, tajuaa että viikonloppu on yhtä koulun täyteinen kuin itse koulupäivä. Jokaisen lukiolaisen rakkaus: koeviikko. Seitsemän koetta, liian vähän aikaa. Ihanaa.


Sitten kun huomaa näinkin ihanan asian kuin koeviikon, aloin ajattelemaan positiivisesti. Ainakin hetkeksi.Emilia tuli käymään meillä koulun jälkeen, ja päätettiin tehdä lettuja :---) Ihana päivän piristys, saatiin siinä samalla päivän parhaat naurut ehkä maailman tyhmimmistä jutuista. Kai niissä on jotain järkeä jollain tasolla :--D Mentiin Emilian kanssa katsomaan Breaking Dawn part I, ja me tykättiin siitä. :--) (y)  Mukana siis hyvää ruokaa, hyvä fiilis ja perjantai, sopii!


Voisin mennä kerrankin ajoissa nukkumaan viikonloppuna, joten taitaa nukkumatti kutsua :--) kivaa viikonloppua ihanat! :--) 

<3oona

Mitä sä teit tänään?


2 kommenttia: