lauantai 25. elokuuta 2012

The worst things in life come free to us

Heeei! :--) 
No huhuh, miten voiki olla näin kiireistä! (...tai sitte oon vaa ollu illalla niin väsyny, etten ole jaksanu postailla tai ottaa minkäänlaisia kuvia :--D)
Torstaina päätettiin Empun kanssa maalata! Voitte vaan kuvitella, millaista on maalata 2-vuotiaan tytön kanssa...kimalletta muutama kasa, plus kaiken maailman kimallemaaleja ja helmiä ja niin. Taideteoksia saatiin kuitenkin tehtyä, jee! :---)

Perjantaina mulla olikin sitten vapaapäivä, ja lähdettiin käymään läheisellä koululla kyselemässä toisia kursseja. Kerroinkin teille aiemmin, että mulla oli se haastattelu sinne kouluun tiistaina, mutta ne ei nyt sitten huolineet mua sinne, koska mun taso oli liian korkea heille. Eli sitten he suosittelivat mulle GCSE-kurssia enkusta, ja toinen vaihtoehto olis lukion tason psyka enkuksi. Katellaan nyt, mihin päädytään! 
Kävin siis perjantaina tekemässä alkukartoituksen (varmaankin oli kysymyksiä vanhoista GCSE-kokeista, ja voin kertoo, että oli vähän hankalampia ku ekassa kokeessa :----D katellaan mitä sieltä sitten tulee...)

Siellä vierähti muutama tunti, ja sieltä lähdin itse pomppimaan shoppailemaan läheiseen keskustaan. Tää on kuulkaas vaarallista, palkkapäivä, tosi hyvät kaupat ja niin...
Illemmalla hostperhe tuli hakemaan mut sieltä, ja käytiin syömässä Burger Kingissä (ihan jäätävän kokoset hampparit muuten!) 

Käytiin myös vuokraamassa kaksi leffaa, toinen oli Zac Efronin tähdittämä 'The Lucky One', ja mun mielestä se oli tosi hyvä! Tarina oli mielenkiintonen, ja mulla oli kokoajan sellanen tunne, että leffa on pakko katsoa loppuun :---D tiiätte kyllä

Tänään muuten kesken aamupalan kävi postimies heilumassa ovelle, ja sieltä tuli Amazonin postipaketti, mulle! Nyt voin ylpeesti (vihdoinkin...) sanoa omistavani Ed Sheeranin '+'-levyn :--)
kyllä musta pesunkestävä britti saadaan, kokoajan tuntuu, että oon aina vaan teekuppi kädessä :---D piparminttutee, makeutusaine ja maito...I'm in heaven.
*
*

*

En tiiä kuinka moni tietää, että mulla on arpia jonku verran kasvoissa, niin hostmom ja paikallinen Boots molemmat kehottivat kokeilemaan Bio Oilia niihin kohtiin. Voisin tehdä teille jotain postausta tosta erikseen, ja siitä, että toimiiko se. Kiinnostaisiko teitä?
hihaton paita Primark
*
*

Jep, sorruin myös BB-creamien maailmaan...kaikki näytteet mitä oon tähän asti kokeillut, on ollu sellasia mitkä jättää ihon kamalan kiiltävän ja tahmeen näköseksi, ni tää oli kivaa vaihtelua siihen! Tää siis mukautuu ihon omaan sävyyn. Tää voidehan on itessään valkoista, ja siellä on sisällä sellasia pieniä palloja mistä se väri sitten tulee. 

Käytätkö sä BB-voiteita? Mikä on sun lemppari?*


*weheartit

<3oona


3 kommenttia:

 1. haluun ton sun uuden paidan. ei mulla muuta :D

  -Emilia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sit ku raahaat ittes tänne puolelle, eiköhän me sulle löydetä hienoja paitoja ;) miss you!

   Poista
  2. miss you too! sit ku pääsen sinne nii en pääse enää pois ilman useampaa matkalaukkua täynnä uusia juttuja... :D

   Poista