lauantai 18. elokuuta 2012

Grade 8

Heeippa, ja terveiset aurinkoisesta (oikeasti, aurinkoisesta) Englannista! 
Tänään on ollut jo aamusta asti täydellinen ilma, 28C ja aurinko paistaa, voiko mennä paremmaksi?
Ollaan oltu takapihalla host perheen kanssa, ja juteltu vain. Emppu on heilunut omassa pienessä puhallettavassa uima-altaassa. Kuvitelkaa vain, kuinka iloiseksi kaksi vuotias siitä tulee :---D lisätään siihen vielä liukumäki, niin siinä on lapsen täydellinen päivä. 

Lähdettiin käymään myös läheisessä ruokakaupassa, ja se oli mun ensimmäinen kerta isossa brittiläisessä ruokakaupassa. Jep, mä osaan olla innoissani tollasestakin pienestä jutusta, no can do :--D
Ostettiin grillattavaa, jäätelöä ja mansikoita...mun silmät valaistu heti ku näin kaupassa pakastimessa tekstin: Ben & Jerry's £3!
Sieltähän lähti mukaan Half Baked (mikä on sun lempparimaku Ben & Jerry's jäätelöistä?) ja toinen vanilja/vadelmajäätelö missä oli marenginpalasia päällä :--)

Myöhemmin illalla ruvetaan varmaankin katsomaan leffaa, käytiin eilen Blockbusterissa vuokraamassa muutamia elokuvia. Eilen katsottiin jo niistä ensimmäinen, Footloose-leffan uudempi versio, ja hyvähän se oli! (varmaan vaikea arvata kenen valinta se oli...)

Huomenna suunnitellaan, että lähdettäisiin käymään Lontoon Camdenissa, tykkään! 


emppu :--) 


<3oona
2 kommenttia:

  1. Lähetäks mulle vähän ruokaa sieltä? t. liian vähän kommentoinut anonyymi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinä liian vähän kommentoinut anonyymi, tottakai, lentopostina suoraan :----) hehe

      Poista