sunnuntai 12. elokuuta 2012

Don't let it break your heart

Heeeippa! 
Anteeksi taas pieni hiljaisuus mun osalta blogin puolella, mut nyt voin luvata, että alkaa taas tulemaan postauksia ihan tavalliseen tasaiseen tahtiin :---) 

Olen nyt kotiutunut hyvin Englantiin, täytyy sanoa, että täällä on aivan ihanaa! Tulin tänne perjantaina, lento lähti 16.00 Helsinki - Vantaan lentokentältä, ja se oli perillä 17.10 paikallista aikaa, eli lento kesti kolme tuntia. 
Ajattelin, että Heathtrown kentällä olisi ollut enemmän ihmisiä, mutta aika hiljaista oli. Ps. milloin lentokentille on tullut automaattipassintarkastukset? Olin pienesti kujalla, kuvitelkaa pois

Kun lähtee au pairiksi, tietenkin jännittää vähän, että mihin sitä nyt on menossa, mutta olin ihan varma, että viihdyn perheessä sen jälkeen kun istuttiin autoon, ja suunnattiin moottoritielle, ja auton kauittimista alkaa soimaan Coldplayn uusin levy :--) (ja myöhemmin Keane ja Snow Patrol, tiedätte kyllä kuinka paljon tykkään niistä!)

Menin sillon illalla aika nopeasti nukkumaan, koska olin ehtinyt kehitellä itselleni aika nopeasti kamalan päänsäryn, go me! 
Lauantaina lähdettiin veneilemään Norwichin lähelle host perheen ja sen isän vanhempien kanssa. Suomessa oli kuulemma kamala ilma, mutta täällä (onneksi) paistoi aurinko koko päivän, ei voi valittaa! 
Myöhemmin mentiin syömään, ja söin ensimmäisen aidon Fish & Chips aterian. (jep, ei siitäkään voi valittaa, oli hyvää :--))

Onko teillä jotain postaustoiveita minulle Englannista, tai jostain muusta? Heitä kommenttia kommenttiboksiin! 


*
*

*


tästä lisää huomenna :----) 


*weheartit

<3oona
8 kommenttia:

 1. You know, ois ihan kiva vaikka saada tietää jotain siitä perheestä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl mä jotain infoo niistä tänne aattelin kirjotella, vaikka tänään myöhemmin :--)

   Poista
 2. oonaaa, miten saat nois pysty kuvist tollasii kivoi isoi? JA IKÄVÄ ON JO ISO! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pienennän sen kuvan sopivaks, ja sitte laitan siellä 'alkuperäinen koko' :-------) ikävä on<3

   Poista
 3. Ah, haluan jo takas Englantii ku nään näitä kuvia, se vaa on niin mun paikka <3 Toivottavasti Tokeki tajuu sen joskus :D Mut kerro sit paljon tarttu mukaa Lontoost! :D Looks like a lovely small village (: Millassia ihmiset? -mönd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on ihana! :----) kerron toki, tänää postailen illemmalla. :--)
   it is! kerron tarkemmin just illalla sitten<3 :--)

   Poista
 4. voisit lopettaa tällaset postailut heti kättelyssä ku tulee ensinnäki kauhee kateus ja sit toiseks tulee ikävä ja en ala jos jo tässä vaiheessa alan itkee sun perääs! :'D
  -wulle

  VastaaPoista