lauantai 17. maaliskuuta 2012

You can be addicted to a certain kind of sadness

Heei!
Hieno päivä takana! ainoo vaa et Emilia soitti mulle aamulla puol 12, koska en ollu huomannu sen aiemmin lähettämää viestiä (okei, mulla on lahjoja nukkumiseen, mut siihen ne jääkin..) no pointtina siis se, että mä selvisin puolessa tunnissa ulos bussipysäkille ja siitä kaupunkiin! tää on se kohta missä te voitte olla musta ylpeitä. 
Mentiin myymään mun vikatkin (!!) koulukirjat, ei oo kuulkaas parempaa tunnetta ku se, että ojennatte sen hirviökokoisen äidinkielen käsikirjan kassalle...Siitä mentiin sokokselle terapiashoppaamaan, ja tarttuhan siitä mukaan kaikkea kivaa molemmille :--)
Sen jälkeen ehkä maailman terveellisin ruoka Hesessä, ja siinä mä tappelen (mm, oikeesti) mun tuplahampparin kanssa, ja Emilia on jo hakemassa jälkkäriä. Siinä vaiheessa kysyn et miten me siihen päädyttiin.
Emilia löys itselleen ne täydelliset housut mistä on täällä bloginkin puolella kerrottu, niistäkin saatte varmaankin lähipäivinä kuvia :--) 
Käytiin muuten kanssa UFFilla, ja voin kertoo et oon positiivisesti yllättyny. Ei ollu pelkästään mummovaatteita, vaan oikeesti kivojakin takkeja! paitsi sillon jos takki on kokoa 54...
Loppupäivä on ollut laiskottelua, pilkkimistä ja ruokaa Emilialla, en valita!
ps. Emilia on kuunnellut mun valituksia englannin YO kokeesta..no, koko päivän. 

Mitä sä teit?
kuvat weheartit

<3oona & emilia

ps. kesä tule jooooo

4 kommenttia:

  1. you can GET addicted to a certain kind of sorrow!

    ja sillä laulajalla on iso suu :D

    VastaaPoista
  2. oona toi sun paita! rakastuin <3

    VastaaPoista