maanantai 26. maaliskuuta 2012

Live my life

Heeippa! 
Nonii, tänää oli se paljon puhuttu matikan koe, ja nii, no, ei menny kyl ihan niinku elokuvissa. Laskin kiltisti ne perustehtävät, mut sitte tajusin että niistä saa vaan 2 pistettä. Eli sain kasattua muutaman pisteen kasaan, ja 14 pisteellä olis päässy läpi :--D eli tais mennä uusintaan. 
Tänään mulla on kyl hienoja suunnitelmia! Mennään kattomaan Emilian kanssa uus leffa, Nälkäpeli. Siitäki on tullu kuultua niin paljon, että ainakin puolet elokuvan tapahtumista on jo tiedossa, mutta... :--D
pictures from StyleSaint.

//My math test was today, and no, I don't think I passed that one. But I'll survive, I'll just have to re-take the test, we'll see after that then. I'm going to the cinema today with Emilia, and we're going to see The Hunger Games. Have you seen it? And did you like it? :--) 

<3oona


2 kommenttia:

 1. Hunger Games on ihan tajuttoman hyvä! (nimimimerkillä, unohdin hengittää parissa kohtaa leffaa ku oli niin upea ja jalat tärisi) Mutta jos tuntuu et jäi jotenkin vajaaksi kokemukseksi niin lukekaa ne kirjat koska niissä on paljon enemmän sisältöä :D
  -wulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah, noni sounds good! :--D joo mä aattelinki lukee ne kirjat, pitäs vaa hankkia ne jostain ku haluisin lukea ne englanniks :--)

   Poista