maanantai 24. syyskuuta 2012

I still hear the songs reminding me of a friend

Heeippa! 

Nyt on taas ollu muutaman päivän hiljasta ihan vaa siks, että Iida oli täällä meillä käymässä, ja en siinä sitten oikeen ehtinyt kirjottelemaan mitään erikoista :---D 
Iidahan tuli junalla tänne lauantaina, ja noh, tunnetusti mä oon vähän hidas valmistautumaan ja lähtemään...Mun piti olla 10 yli 5 rautatieasemalla, ja päätin kävellä sinne koska oli kiva ilma (okei ketä mä huijaan, en vaa saanu mitään selvää noista bussiaikatauluista, kaikki oli ihan samanlaisia!). Lähdin meiltä 20 yli 4, eli ajattelin siinä suunnistaa ton matkan. Google mapsin (jep..) mukaan matkaa oli nelisen kilometriä, ja se ei kyllä ole paha, mutta ku ei tiiä yhtään mistä pitää kävellä, ni se on pieeni ongelma :--D Selvisin perille 10 minuuttia ETUajassa, eli nyt saa olla ylpeitä! Niin mäkin oli, kunnes Iida soitti ja sanoi, että myöhästyi junasta :---D host perheen isä lähti hakemaan mua asemalta, ja Iidaa toiselta, ja heitti meidät Asdaan ostelemaan illaksi eväitä (nom, suklaakakkua.)

Sieltä lähdettiin bussilla meille (muutaman väärän käännöksen jälkeen) ja päästiin ehjänä perille katselemaan X Factoria. En vaan oikeesti ymmärrä miten joku ohjelma voi olla niinkin koukuttava, sitä on vaan pakko katsoa! Eilen muuten päätettiin siinä ohjelmassa, että ketkä pääsee siihen 24 parhaan joukkoon, ja se mun hehkuttama James Arthur pääsi, now I'm happy! 
Ohjelman jälkeen päätin näyttää Iidalle läheisen vanhan kirkon valot, mitkä on tosi hienot illalla, ja suunnattiin ulos. Ilman taskulamppua. Ei ollut ihan maailman järkevin idea, koska kumpikaan ei erityisesti tykkää pimeästä :--D päästiin puoleen väliin matkaa, ja käännyttiin täyskäännös ympäri. Miettikääs nyt, pimeä hautausmaa, kuunvalo ja kylmä?

Eilen kierreltiin keskustassa ostelemassa vaikka mitä (ja mun ei oikeesti pitänyt ostaa mitään!) Mutta mun puolustukseksi mä oikeesti tarvitsin sen takin minkä ostin :--D sitä mekkoa en niinkään, mutta heei...
Niin! Kävin myös tilaamassa tohon kirjakauppaan sen Romeon & Julian englanniksi, en tosiaankaan tiedä mitten saan kahlattua sen läpi :--D pidän teidät ajan tasalla! 

Ps. Se ainoa kerta kun unohdan sateenvarjon pois laukusta, sataa. Ja siitä kärsin tänään. Niin, flunssa, welcome.

*
*
lauantain asu :--) peplum top Primark / Jeans H&M

emppu halus yks päivä leikkiä mun koruilla, ja noh, tää oli kaikista mieluisin kuulemma :--D
*
*


*


*
*
*
*weheartit

<3oona


''Up on the hill across the blue lake,
That's where I had my first heartbreak
I still remember how it all changed
My father said
Don't you worry, don't you worry child
See heaven's got a plan for you.''

4 kommenttia:

 1. Oi sairaan hyviä kuvia susta! :) Ihana takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooi kiitos ramona :----) ! jep, ja se on ihanan lämmin, ei tarvi enää palella :--D

   Poista
 2. AIVAN IHANA TAKKI T.SERKKUSI

  VastaaPoista