lauantai 15. syyskuuta 2012

I found you

Heeippa! 

Oon tänää vaa katellu lentoja jouluksi Suomeen, ja nyt oon löytäny just sopivat! Nyt täytyy vaan kysellä apua, koska mun kortilla ei niitä voi maksaa! Eli varautukaa henkisesti siihen, että mua taas näkee Lahdessa! 
On jotenki tosi ilonen olo siitä, että pääsee moikkaamaan perhettä ja ystäviä Suomeen, vaikka elämä täälläkin on tosi mukavaa.
Saattaa Suomessa olla kyllä vähän kylmempää ku täällä, katellaan miten pärjään... :--D 

Käytiin tänään siellä kaupassa, ja niin, se oli se mun vihko/kynä/kansiomikälie taivas. Niin... Mutta mä en ostanu ku kolme juttua, mitäää
Aattelin, että ostan loput ku tiiän vähän tarkemmin mitä mä tarvitsen :---D 
Mut löyty sellanen ihana nahkakantinen vihko ilman viivoja minne pääsen raapustelemaan mun sotkuja ilman rajoja, good times.

Tänään tulee taas X Factor UK, ja niin, mä en tiiä mikä siinä on niin hienoa, mutta aina pitää olla nenäliina lähellä, koska mä ihan takuuvarmasti itken jossain vaiheessa sitä ohjelmaa. Pitäs vaa kattoa ne lauluosuudet, eikä niitä tarinoita mitä ne kertoo ennen niitä.

Ps. The Wantedilta on tullut uusi biisi nyt soimaan radioihin täällä, ja se julkastaan ens kuussa silleen oikeesti, mutta pakko sanoo, et aivan mieletön seki on. Kannattaa kuunnella! Youtubeen on laitettu se radioversio, eli vähän selityksiä sieltä löytyy, but you get the idea :---)


*
*
***voitte vaan kuvitella miten mun vaatteet on tuolla...lopputulos on aikalailla sama ku hurrikaanin jälkee, hups
*
*
* joku kysyi muutama postaus sitten, että voisinko tehdä kalanruotoletistä tarkemman postauksen, ja juttuhan  on niin, että mä yritin tehdä ite sellasen kuvasarjan, mutta siitä nyt ei saanu mitään selvää, ja löysin tämän, ja tässä se selitetään aika hyvin mun mielestä :--) eli hiukset kahteen osaan, pieniä osioita aina toiselle puolelle vuorotellen :--) 
*

*weheartit

<3oona


6 kommenttia:

 1. kotiin ei sitte oo tulemista jos et tuo tullessas lahjoja! ja valmistaudu henkisesti että saatan vähän itkeä ku tuut takaisin :D:D
  -wulle <3

  VastaaPoista
 2. Täällä innoissaan JOKU oottaa <3

  VastaaPoista
 3. Awesome blog! would you mind following each other via bloglovin? :)
  xx

  /Malin @ http://fashionfied.tk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww thanks Malin :--) I just checked your blog, and it's amazing! So sure, why not :--)

   Poista