torstai 6. syyskuuta 2012

Deepest shame


Heeippa! 
Nonii, tästä alko taas neljän päivän vapaat, lauantaina onkin suunta kohti Leicesteriä moikkaamaan Iidaa! Suunnitelmissa siis kiertelyä, shoppailua (ps. oon shoppauslakossa muuten, saapa nähdä mitä tästä....), ja ruokaa :---) kuulostaa kivalta mun korviin! 

 Mä oon vähän sellanen tyyppi, että tykkään tehä kampauksia. Aina. Ihan kelle vaan, se on vaan niin kivaa. 
Mut aina ei jaksais käyttää 4576897 tuntia siihen, vaan olis kiva vaan tehä jotain pientä, ja silti näyttää kivalta. Anyone else?
Oon nyt sitten teidän puolesta kahlaillut kaikenmaailman Youtube-videot, ja kuva-arkistot, että löytäisin ne parhaat ja nopeimmat hiustyylit jokaiselle, mitä voi kokeilla vaikka kiireisenä koulu- tai työaamuna. (tai sitten ihan minne vaan, en minä tiedä mihin sä sun hiuksia laittelet).

Näissä lookeissa kivaa on myös se, että vaikka kuvissa melkein kaikilla on melko pitkät hiukset, suurin osa näyttää kivalta myös lyhyemmillä hiuksilla :---) /siinä mulle pelastus...

kuvakaappaus Youtubesta. Video alapuolella :--) 


Kuvakaappaus Youtubesta. Video alapuolella :--) ja tässä teille joilla ei ole kilometrikaupalla hiuksia (ei hätää, ei mullakaan ole!) 


jotkut varmaan muistaakin mun lettinutturakampauksen joskus viime keväältä :--) tää on aivan ihana, suht helppo tehdä ja normaalista nutturasta tulee tosi kivan näköinen letin takia :--) 

jokaisen hiustyylin voi piristää jollain koristeella, ja eei, ei ehkä tarvitse tällasiin mittakaavoihin mennä, it's just an idea :--D
lauantaina valkoisten converse tennareiden perään siis! se siitä shoppauslakostamutakakkua, mansikoita ja kookos & ananasmehua :--) nom


kaikki kuvat paitsi viisi viimeistä   ja mun random nutturalettikuva weheartit

<3oona

ps. kysykää ihmiset nyt jos tulee jotain kysyttävää, voin tehdä tarkempaa postausta teille hiuksista tai jostain muusta jos kiinnostaa :---) ! 4 kommenttia:

 1. Voi olisi ihanaa oppia letittämään omia hiuksia, mutta olen aivan toivoton! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eei :---D kyllä sä opit, pientä harjottelua vain :--) !

   Poista
 2. It would be so nice to do these, but I'm so bad doing it for myself! :( Can you do easy and clear steps for fishtail braid? :)

  VastaaPoista