sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

We can see forever from up here

Heeippa! 
Ilmottaudun, olen hengissä! Tulin siis viime maanantaina Viroon, ja sen jälkeen onkin ollut rentoutumista ja vilinää. :--) 
Tähän mennessä ei ole ollut yhtäkään päivää millon olis ollut huono ilma, kelpaa!
Käytiin eilen Pärnun lähellä meren rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa. Päivä oli täydellinen sellaseen: kevyesti auringonpaisteessa se 40C, ja ei ollu pilveäkään taivaalla. Voin kertoo, että mä niin tuun löytämään tota hiekkaa vielä vuodenkin päästä taskuista ja laukun pohjalta...Pikkuveli ui Spiderman kumiveneen kanssa, ja meidän tuurilla se lähti karkuun. Maailman paras tunne lähteä uimaan kumiveneen perässä ku se karkaa aina vaan kauemmas ja kauemmas. Kiitokset heille, jotka tulivat auttamaan minua omalla veneellään, haha :--D
Tänään en ole edes voinut mennä ulos, koska siellä yksinkertaisesti ei pysty olemaan! Sisällä toi ilmastointi on paras kaveri, nytkin ilmastointilaitteessa lukee 17C, works for me. 
Illemmalla vielä uimaan, paarmat odottelee sielläkin jäätävissä parvissa. Jotka ei siis tiedä vielä, paarmat sattuu aina hyökkäämään mun kimppuun, nytkin kivasti puremia :--) 
Tiistaina shoppailemaan Tarttoon ja keskiviikkona kotia kohti, siitä lähteekin melkein viimeinen viikko Suomessa vähään aikaan! 
Heitän tähän nyt muutamia kuvia, mutta teen myöhemmin kunnon kuvapostauksen teille Virosta! :--) 

pakkasin kerrankin kevyesti matkalle, mukana oli vain tämä laukku ja kangaskassi  kameralla ym. :--) 
*
*
*


Elenin kynnet :--) 

*
*

*
*

*merkityt kuvat weheartit

Hei! Muistakaas kuunnella Conor Maynardin ensimmäinen oma levy 'Contrast' Spotifystä, jäätävän hyviä biisejä! 

<3oona
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti