torstai 20. joulukuuta 2012

And in that moment, I swear we were infinite

heeippa! 

Täällä ollaan tehty keittiöremppaa nyt aika kauan, ja sen takia ei olla oikee laitettu mitään joulujuttuja tai mitään paikoilleen, mutta tänään päästiin siivoamaan koko talo, ja laittamaan (muovi)kuusi paikoilleen, ja kaikki muut joulukoristeet, eli täähän tarkottaa vaan sitä, että joudutte kestämään jouluhullua oonaa, anteeksi etukäteen :--D

Käytiin muuten eilen Kian ja Sonjan kanssa kaupungilla heilumassa, ja otin kamerankin ahkerana ja kunnollisena bloggaajaana mukaan, mutta kuka unohtaa muistikortin koneeseen kiinni?
Kuvia ei siis ole, mutta mitäpäs siitä. Vaihdeltiin kuulumisia, ja mukavaa oli :--)

Tänään siis heräsin kamalan päänsäryn kanssa, ja sen takia vähän aamulla herääminen venähti...saatiin kuitenkin kaikki joulujutut laitettua esille, ja vaikka ei kuunneltukkaan joululauluja (vaan Ben Howardin Every Kingdom- levyä) joulufiilis iski ihan kunnolla :--) 
Sitten paketoitiin muutama (yh) lahja, ja jotenki äiti aina valikoi mulle ne paketit mitkä pitää paketoita, ja otti itselleen ne mitkä vaan heitetään hopeiseen paperipussiin...suunniteltu juttu kuulkaas.


*
noi meikit on maailman hienoimmat, what do you think? *
*
ps. katoin tässä yks päivä leffan, The perks of being a wallflower, ja niin, sehän nous heti mun lempparileffaks, eli kattele ihmeessä! Ihan mieletön tarina, ja tosi hyvät näyttelijät, se on vaan yksi niistä leffoista mitkä on vaan pakko nähdä. 

*weheartit

<3oona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti