torstai 14. helmikuuta 2013

Yeah, we go higher than high until we kiss the sky

Heeippa! 

Noniin, taas viikko töitä takana, ja jotenki ollu normaalia väsyttävämpi (vaikka hauska) viikko. Käytiin siis viime viikonloppuna muiden suomalaisten au pair-tyttöjen kanssa Shepherd's Bushin Walkaboutissa, ja hauskaahan meillä oli :--) koskaan ennen en ole siis näitä tavannu, mutta tultii heti juttuun tosi hyvin! 

Kotimatka onkin sitten tarina erikseen...meijän piti päästä sieltä Shepherd's Bushin asemalta Victorialle 37 minuutissa, ja noh, eihän me ehditty koska sen kerran ku tubea oikeasti tarvitsee, ni se ei tule. 
Eli ei ehditty meidän vikaan junaan, ja lähettiin kävelemään väärään suuntaan. Sieltä muutaman yöbussin kanssa heiluttiin suht lähelle paikkaa missä Hanna-Mari asuu, ja noh, jäätiin kuitenkin väärässä paikassa pois. Siinä vaiheessa soiteltiin Hanna-Marin host perheelle ja ne soittivat sitten meille taksin. Sitten molemmilta loppui akku puhelimesta ja taksi oli hukassa ja me oltiin hukassa ja mikään ei toiminut. 

Jossain vaiheessa yötä saatiin joku random ohikulkija soittamaan meille taksi, ja odoteltiin sitä sitten keskellä pusikkoa, ja senkin akku loppui. What are the odds? Good times. 

Loppujen lopuksi oltiin nukkumassa kuuden jälkeen, ja aamulla mentiin vielä auttamaan alakertaan päivällisjuhlien valmistuksen kanssa. Voin kertoo etten varmaa ikinä oo ollu niin epäsosiaalisen tuntunen ku sinä päivänä, jotenki ei aivot oikee tehny yhteistyötä, ja tiskasin vaan vähän hukassa :--D

Niin, ja otinhan mä maanantaina siis tatuoinninkin! Alunperin piti vaan käydä varaamassa aika sieltä, mutta sitte se vaa sano että voitas tehä se vaikka nyt ku mulla on aikaa :--D ni mikäs siinä, käyhän se niinkin! Henkisesti olin siis varautunu siihen, että kestää vielä (pelkään piikkejä sun muita ihan liikaa), ni periaatteessa oli kiva, että tuli tollee suht nopeesti ettei ehtinyt jännittää :--)

Nyt tää viikko on tosiaan menny töissä, ja Emppuki tuli kipeeks, ni ollaa vaan leikitty, maalailtu ja kateltu leffoja :--) 

Ja niin! Osteltiin muuten Hanna-Marin ja Ainon kanssa liput Examplen keikalle Lontoon Earl's Courtiin, tykkään! Ja Emilia on myös kohta täällä, katellaan miten paljon nyt lähtee ostoksia mukaan...tännepäin pitää ainakin tuoda sitä Pandan punasta lakua ja Jenkkiä. Just so you know.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille<3 

**
*

*
*
**
+ Hanna-Mari :--) *weheartit

<3oona


We are the fire burning in the wild
We’re gonna light up the darkest nights
We are the kids with the hungry hearts
And they can never keep us apart

Yeah, we go higher than high
Until we kiss the sky
So don't matter what you’ve heard
We are the people , we rule the world

We are, we are the people who rule the world
We are the people, we rule the world

I let the dark get into the sun
You cannot change what we’ve become
We are the kids with hungry hearts
And they can never keep us apart

Yeah, we go higher than high
Until we kiss the sky
So don't matter what you’ve heard
We are the people , we rule the world

We are the people, we rule the world.

2 kommenttia:

  1. Moi, sinulle on haaste blogissani. Käy katsomassa :)

    http://leopardella.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista