keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Words are all we have

Heeippa! 

Noniin, pienen hiljaisuuden jälkeen olen takaisin mukana! Ihan jäätävä väsymys viime viikonlopun jäljiltä...Äiti tuli käymään viime torstaina täällä Englanissa, ja pyörittiin ympäri lontoota ja tän mun asuinpaikan lähiseutuja :--)

Torstaina keskityttiin vaan periaatteessa syömiseen ja istuskeluun, perjantaina suunnattiin Camdeniin kiertelemään ja syömään, ja niin, vaikka siellä on käynyt jo muutaman kerran, tuntuu että en oo vieläkään nähnyt mitään :---D yhden kojun myyjä tunnisti mut, rupes vaa äänee miettimään, et 'hei ootko ollu täällä aiemminkin, oot ihan hirveen tutun näkönen' :--D mukava tyyppi!
Sieltä Oxford Streetille tottakai...muutamia juttuja sieltäkin tarttui mukaan, niistä lisää vaikka seuraavassa postauksessa! 

Lauantaina tultiin käymään täällä meillä, ja käytiin kattomassa yhtä kartanoa. Sen kartanon lahjatavarakauppa oli ihan täydellinen, muutamia juttuja sieltäkin löytyi tuliaisiksi äidin laukkuun :--)
Sunnuntaina olikin viimeinen ilta, ja käveltiin vaan ympäri paikkoja. Big Ben, Westminster Abbey, Thames ja London Eye tuli kierreltyä. Thamesin pieni risteily oli hienon näkönen, ja uudestaankin vois lähteä :--) Mentiin London Eyeen illalla kun oli jo pimeää, niin maisemat oli kyl ihan mielettömät.

Huomennahan se Emiliakin hyppää koneeseen ja tulee tänne Englantiin :--) katellaan mitä kaikkea keksitään, mutta varmaankin Hyde Parkissa pitäisi käydä, koska siellä on just sopivasti ensi viikonloppuna Winter Wonderland. Ei sitä nyt voi jättää väliin! 

Aattelin mennä tänään aikaisemmin nukkumaan kuin normaalisti, mutta mut tuntien oon koneella ties mihin aikaan...huomenna siis työpäivän jälkeen kouluun ja sieltä junalla Lontooseen! Tykkään.tässä kohtaa satoi tekolunta, kesti vähän aikaa tajuta, et mitä tapahtuu :--D

<3oona


2 kommenttia: