tiistai 27. marraskuuta 2012

If you could see me now

Heeippa! 

noniin, nyt on emiliakin käynyt täällä heilumassa, ja voin kertoo et ihan jäätävä väsymys edelleen :--D kaks viikonloppua periaatteessa pelkkää kävelyä, matkustelua ja tekemistä täynnä, ni kyllä siinä vähemmästäki pieni väsy iskee!

Menin siis koulun jälkeen viime torstaina junalla lontooseen, ja emilia olikin mua jo asemalla vastassa! 
Ps. koulusta sen verran, että sain tietää sen ekan tekstitaidon pisteet, ja 14/20 sieltä tuli, ja oon kyllä tosi ilonen, koska se opettaja oli kans yllättyny miten pysyn mukana siellä (en tiiä viel onko toi hyvä vai huono kohteliaisuus :--D).

Käytiin heti ensimmäiseksi emilian kanssa aseman starbucksissa juttelemassa, ja sieltä käveltiin kamalassa sateessa meidän hotellille, mikä oli ihana. Mä aattelin kuvien perusteella et ne on vaa jotai huijausjuttuja, ja oikeesti niitä ei ees siivottais tai mitään, mut oikeesti, aivan ihana hotelli, voin hyvällä omallatunnolla suositella sitä kaikille Lontoossa lomaileville :--) tune king's cross hotel kyseessä siis.

Mentiin nukkumaan siinä kahden heitteillä, eli sanomattakin selvää, että aamulla ei ollut maailman hienointa herätä herätyskellon ääneen...jotenkin saatiin ittemme ylös ja ulos sinne kamalaan sateeseen. Jotenki aina sataa...Eka päivä meni Camdenin sokkeloissa, ja Oxford Streetin valojen alla, ja jep, tuli ihanan jouluinen fiilis Oxford Streetillä, kaikki ne jouluvalot ja laulut :--)

Lauantai käytettiin periaatteessa kokonaan shoppailuun ja Hyde Parkissa käymiseen. Käytiin kanssa Harrodsilla kiertelemässä se Food Hall läpi, taivaallinen paikka jos ei oteta huomioon niitä miljoonaa muuta turistia jotka yrittää saada sitä samaa lasipurkkia täynnä karkkeja käsiinsä mikä sulla on edessäsi. Tai miestä joka lyö sateenvarjolla emiliaa kahdesti (vahingossa) päähän. 

Sunnuntaina mentiin matkatavaroiden kanssa vielä Oxford Streetille Topshoppiin heilumaan, ja kyllähän se emilia vielä jotain sieltä löysi! 

Sieltä mä heiluin mun junalle, ja jouduinkin sitten seisomaan koko matkan, ja ei oo kuulkaas mitään herkkua kun on viikonloppu kävelyä täynnä...reilun tunnin jälkeen pääsin istumaan (!!) kymmeneksi minuutiksi, ja sitten odottelemaan bussia asemalta tänne meille vielä se 40 minuuttia.

Sanomattakin selvää, että kaaduin koneen eteen heti perille päästyäni, ja avasin sähköpostini...pakko sanoa, että oon kyllä siitäkin iloinen! ''The Script will be showcasing their third album, #3 in an exclusive concert for BBC Radio 2 at the BBC Radio Theatre in London on Thursday 29 November at 8pm.''

voitin lipun siis tonne keikalle, ja ei tarvinnu kauheesti miettiä, että menenkö vai en :--D sieltä illalla vielä takaisin, ja lauantaina uudestaan, illalla on nimittäin Keanen keikka Lontoossa O2. 

Kaikinpuolin hauska viikko tulossa, tykkään!
oravien ja lintujen jono...<3oona
2 kommenttia: