keskiviikko 24. elokuuta 2011

We might as well be strangers in another town, we might as well be living in a different world

Nyt voisin kyllä pulahtaa jääaltaaseen. Oikeesti, nyt on kyllä kuuma, voisin metsästää vihdoinkin sen kuumemittarin jostain...
Tunnetusti kipeenä on tylsää, ja aikaa selailla kaikkia ihania nettisivuja, kuten nelly.combrandos.fi ja topshop.com. Nää sivustot on siis mun taivaita (ja lompakon tuhoajia :---( ) oivoi, mitähän siitäkin sitten seuraa kun saan palkan..
Jokatapauksessa, nyt kun syksy tulee (!!) ajattelin alkaa etsimään itselleni syyskenkiä! Voin siis hyvällä omallatunnolla sanoa että etsin hyödyllisiä juttuja (tällä kertaa). Tässä ovat muutamat suosikkini :--) :


Nämä ovat ehdottomasti listan kärkipäässä, jos tollaset ostaisi...todennäköisesti olen liian laiska, ja lähden metsästämään keskustan huikeasta kenkävalikoimasta jotain.. yhyy.

Nämäkin kengät ovat aivan täydelliset, sopii melkein minkä kanssa vain :---) kelpaa!

''5% of the net wholesale price of these CONVERSE shoes will be paid to The Global Fund to fight AIDS, Tuberculosis and Malaria.''


Ja viimeiseksi ihanat Converset. Näitä ei voi ylistää tarpeeksi, oivoi.

What do you think? Minkä tyyliset kengät hankin tänä syksynä? :----) 

satc
pride and prejudice
lie to me
satc, again
Ja nyt takaisin elokuvien ja sarjojen maailmaan ft. tee, nenäliinapaketti ja peitto. Ja myöhemmin voisin tehdä sen korupostauksen :-----) (jos selviän hengissä siihen asti..)

<3oona
Keane - We Might As Well Be Strangers

2 kommenttia:

  1. tykkään ku toi on kenkiÄ, aattelit monetki hankkia?

    VastaaPoista
  2. ihan yksiä kenkiä lähen kattelemaan :--)

    VastaaPoista