maanantai 12. elokuuta 2013

Love illumination

Heeippa! 

Voisin olla tässä kohtaa ilonpilaaja ja itkeä että kesä katosi, mutta toivotaan nyt vielä että tulisi kivoja ilmoja :--) 
Tänään käytiin Emilian kanssa keskustassa pomppimassa työkkärissä mun asioilla, ja nyt on vihdoinki saatu kaikki hoidettua kunnolla, ei tarvitse enää stressata noistakaan! 
Käytiin sen jälkeen kiertämässä Lahden kirppareita, ja eipä sieltä oikeen mitään löytynyt...

Löydettiin kylläkin juttuja tulevaan asuntoon, oon jo ihan innoissani suunnittelemassa sisustusta ja vaikka mitä! 

Oon näköjään valmistautumassa henkisesti jo syksyyn koska löysin itseni kattelemassa kaikkia syysvaatteita ja asuja, ja ajattelin laiteilla tänne teillekin mun ideoita syysvaatteista ja asuista! Ihastuin heti tohon neuleeseen kun sen Mangon nettisivuilta bongasin, ja tuli heti mieleen, että sitä olisi kiva käyttää varsinkin syksyllä, vaikka ei sen käyttö varmasti sinne rajoittuisi!
Yläosa on kuitenkin aika yksinkertanen, niin siihen yhdistäisin kukkakuvioiset housut, mutta mä en kauheesti tosiaan sellasesta värikkäistä printeistä tykkää housuissa, niin tämä mustan ja harmaan yhdistelmä on juuri sopiva minulle :--)
Syksyisin alan kattelemaan aina noita burgundyn värisiä asusteita mitä vain. Ja Jeffrey Campbellin Litat on olleet siellä listalla aika pitkään, ehkä tänä syksynä sitten? :--D 


En tosiaan tiedä kuinka moni teistä on lukenut mun ja Emilian style swap-postauksen, mutta siinä laitoin Emilialle nahkahameen päälle, ja tuo kollaasi yläpuolella on just sellanen mitä haluaisin itselleni nyt syksyllä päälle! Jotenkin nahan ja farkkukankaan yhdistelmä näyttää mun silmään tosi kivalta, ja siihen yhdistettynä noita ruskeita asusteita ja kultaisia koruja...Tykkään! 
Mutta kun kyseessä on kuitenkin syksy, jalkaan on kiva heittää mustat sukkahousut ja tuollainen musta jakku ja infinity-huivi. :--)


Tämä näistä kolmesta on ehkä eniten mun tyyliä, ja näitä tullaan todennäköisesti mun päällä näkemään nyt syksyllä tiuhaan tahtiin. 
Syksyllä on tosi helppoa heittää niskaan vaan tummia värejä, mutta musta on kanssa kiva yrittää laittaa päälle jotain vähän värikkäämpää ihan vaan siksi ettei ilma pääse masentamaan liikaa! 
Parkat on mun mielestä aivan ihania, ja sopii melkeinpä minkä asun kanssa vain :--)
Oon myös pitkään etsinyt tuota mustaa laukkua, ja löysinkin sen Lontoosta, mutta en ostanut sitä silloin...nyt kaduttaa, ja joudun tilaamaan sen Zaran nettisivuilta, hah. 

Mikä näistä asukokonaisuuksista on sun lemppari? Mitä sun päältä löytyy tänä syksynä? :--)

<3oona


6 kommenttia: