keskiviikko 15. toukokuuta 2013

You're not the one that's scared that the sun won't shine on me

Heei! 

Historian laiskin/kiireisin/hiljaisin/ihmeellisin bloggaaja ilmottautuu. On tässä kuukauden sisään nyt ollut ihan jäätävästi kaikkea tekemistä, ja jotenki ei oo aikaa riittäny kuvien ottamiseen ja muokkaamiseen ja sun muihin. But I'm back, koska mun pääsykokeet on siis ensi viikolla, ni ei tarvitse edes niihin lukua sitten stressailla. 

Kia kävi täällä moikkaamassa mua muutama viikko takaperin, ja me käytiin tosiaan siellä Two Door Cinema Clubin keikalla, ja se ei tosiaan ollut mikään pettymys. Lähettiin jossain seiskan aikaan meidän hotellilta (mikä oli kerrankin niin iso, että mahtui kääntymään siellä ympäri!) ja hypättiin Piccadilly Linelle Wood Greeniin. Ainoa vaan, että ei tosiaan oltu kateltu etukäteen missä suunnassa se keikkapaikka oli asemalta katsottuna...loppujen lopuksi se oli jonku kamalan mäen päällä minne me siis käveltiin, ja nähtiin puolessa välissä ilmainen bussikuljetus sinne Alexandra Palacelle. Ihana tunne. Köh. 

Viikonloppu meni muuten vaan hengaillen ja jutellen, ja oli kyllä ihana taas nähä ystävää :--) 

Nyt viime viikon torstaina koulun jälkeen raahasin itseni ja tavarat taksiin ja siitä juna-asemalle kohti Lontoota, koska perjantaina Touko tuli vuorostaan tänne. Kierreltiin perus nähtävyydet ja museot, ja kivaa oli.

Nyt oon vaan pakkaillut tota mun jättilaukkua, ja en tosiaan tiedä miten saan sen raahattua kouluun kolmanteen kerrokseen, sieltä junaan ja sitten vielä tubessa...yh. Tällä hetkellä laukku painaa 21 kiloa, eli kaksi kiloa vielä mahtuu, mitähän sinne saisi laitettua...hmm.

Perjantaina lähtee siis lento 7.30 Heathrowlta, saa nähdä miten pysyn hereillä. Starbucks ja pääsykoekirjat, heh

Lauantaina sitten heti tuplasynttäreille, äidin ja isäpuolen synttärit samaan aikaan...saattaa hieman väsyttää. Kuunneltiin toukon kanssa South Bankilla tätä laulajaa se 1,5 tuntia, ja en voi ees kertoa kuinka hyvä toi oli. Menkääs kuuntelemaan biisejä Charlotten youtubesta! 
<3oona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti