tiistai 26. maaliskuuta 2013

Twenty eight

Heeippa! 

Nyt ollaan taas päästy arkeen enemmän tai vähemmän pehmeästi takaisin :--D Lähdin tosiaan viime torstaina suoraan töistä Lontoon suunnille moikkailemaan Emiliaa. Junamatka meni hyvin teetä juodessa (hei ihan oikeesti, miten nykyään teekuppi on vastaus kaikkeen? Jokasessa käänteessä sitä on näköjään pakko tehdä, brittiläistymistä ilmassa?) ja pelailin jotain niin ihmeellistä peliä puhelimella. 

Pääsin sitte lippujen lopuks kiltisti Earl's Courtiin, ja lähettiin heti metsästämään ruokaa. Ruokabileet hotellilla maailman kuumimmassa huoneessa. Lämpoasteet oli miljoonan luokkaa, ja Emilia kävi varmaan yhtä monta kertaa sanomassa siitä, ja aina se ongelma korjaantui hetkeksi, mutta noh...joo. 

Perjantaina käytiin Natural History Museumissa, ja kierreltiin siellä suht kauan. Tehtiin kaikenmaailman muistitestejä, ja luulin et olisin parempi niissä, mutta Emilia huuteli mulle toisia vastauksia, ja noh, se meni vähän siinä :--D 
Päästiin ulos, ja siellä sataa. As in sataaniinpaljonettäitkettääyyy- sataa. Gotta love England.

Lähdettiin kävelemään kuitenkin Chelseaan päin, ja kierreltiin kirjakaupassa ja muutamassa muussa :--) 

Lauantai meni sitten White Cityn Westfieldissä melkeinpä kokonaan, vahingossa. Ja vahingossa oikeasti! Ei siinä edes tajua kuin paljon kello on ku juoksee kaikenmaailman kauppojen läpi toiseen ja sitten vielä uudelleen. Pakko mennä sinne vielä uudelleen, vaikka oon suhteellisen varma että mun lompakko on pitkään vihainen sen jälkeen...Hollister, you just wait. 

Sunnuntai meni rennosti syväjäätyen Camdenissa ja Oxford Streetillä. En oikeesti ymmärrä miten täällä voi olla niin kylmä! Nytkin on lunta tullut, ainakin vielä vähäksi aikaa :--) 

**
*


*


jep, ei selvinny hengissä tämäkään. huh


<3
*


*weheartit

<3oona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti