tiistai 12. maaliskuuta 2013

Flashing lights illuminate your halo, and my pounding heart beats thunder like a drum

Heeippa! 

Nyt sen reilun viikon kestäneen päänsäryn jälkeen täällä taas! En ymmärrä miten nää iskee aina mulle, huh. 
Viime viikko meni siis suurimmaksi osaksi pimeässä piilotellen, mun pää ei oikeestaan arvostanut mitään kirkkaita valoja tai ääniä, ihanaa. 

Torstaina menin normaalisti sitten kouluun, ja alettiin vihdoinkin opiskelemaan sitä Romeo & Juliaa, koska tähän mennessä ollaan kateltu sitä vaan kotona, ja noh, olin suht hukassa sen kanssa. Tai niin, kaikki perusjutut oli ihan hallussa, mut nyt onneksi käydään läpi yksityiskohtia ja kokeen rakennetta. Koe on siis kesäkuun alussa, ja en oikee lämpee ajatukselle, että mulla on samaan aikaan luettavana vielä toinen kirja tonne kurssille, ja 2,5 pääsykoekirjaa. Pakko vaan lukea niitä jotenkin ristiin, heh. 

Viikonlopun vietin ihan vaan sisällä, yritin lukea ja vähän kattelin White Collaria, mistä Emilia onkin aiemmin puhunut. Sunnuntaina oli täällä äitienpäivä, ja lupauduin tekemään korvapuusteja. Päivällisellä oli kiva kun oli ensin currya ja sitten vielä korvapuusteja, nomnom. 

Tänään taas normaalisti töissä, Emppu oli tosi energisellä tuulella, en tosiaan tiedä mistä toi tyttö energiaa oikein saa...piirtelyä, leikkimistä ja Kung Fu pandaa. 

Kateltiin taas eilen Emilian kanssa asuntoja Helsingistä, ja voin kertoo et ei kannata katella jos ette halua itkeä täydellisen asunnon perään etukäteen. Eilen siis löytyi aivan ihana asunto minne mä olisin tosiaan valmis muuttamaan vaikka heti. Vois vaikka katella niitä sitten vähän lähempänä kesää. 

Ps. Kohta se Emiliakin raahautuu tänne moikkailemaan mua, enää vähän reilu viikko! Ruokabileet, suomityttöjen girls night out, museokierrokset ja shoppailu here we come! Hotellina taas vaatekaapin kokonen huone, mut heeei, eihän me tarvita ikkunaa? heh

Pps. Hurtsin uusi levy 'Exile'...ei voi edes sanoin kuvata. Ihan mieletön, tykkään jokasesta biisistä niin paljon, ja oonkin nyt soitellut niitä kaikkia vuorotellen pari päivää. Ei voi käsittää miten ne aina vaan onnistuu, tykkään! Jos et ole vielä kuullut, suuntaa ihmeessä vaikka Spotifyyn tai sinne Youtuben koloihin! Postauksen lopussa ne lemppareista lemppareimmat biisit. :--)

*

*
*

*
*


*

*

*
*
*plus vielä Only You :--)

<3oona

*weheartit


2 kommenttia:

  1. great post! your blog looks very lovely and intereresting. im glad if you visit my blog, too<3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    VastaaPoista