maanantai 4. heinäkuuta 2011

I feel you in my bones, you're knocking at my windows

Hey you!

Viro on ihana, ei siinä oikeestaan muuta voi sanoa :----D Ainoa haittapuoli matkassa oli aikainen herätys..(vai lasketaanko sitä herätykseksi kun en nukkunut ollenkaan? jee). No, kyyti lähti kello 5:00 Lahden keskustasta, ja siitä sitten 7:30 m/s Starille.
Tiiättekö sen tunteen kun on suunnitellut jotain, mutta jokin estää sen?
....voi kuule. Suunnitelmana oli ostella uusia meikkejä laivalta, MUTTA, joku saattoi nukahtaa. Koko matkaksi. Ihanaa. :-----)
Kun heräsin, samassa pöydässä istui kaksi muuta henkilöä, ja mun ilme saatto olla vähän kujalla :---) oivoi.
No, Suomen ihana sää oli kylmä ja vaikka mitä, mutta Tallinnassa aurinko paistoi ja oli ihanan sininen taivas :----) sellasia lisää, kiitos!
Mutta sitten, päätin syödä hot dogin kaikilla mausteilla, harmi vaan että ne ''kaikki mausteet'' löytyivät sen jälkeen minun paidastani :-----)
Matkalla Tallinnasta Antslaan ohjasin kuljettajaa väärään suuntaan melko reilustikin, ja kyllä siitä muistetaan kuittailla :--D ..ei kaikki osaa navigoida.
Perillä löysin suloisen yllätyksen :-----)
3 suloista kissanpentua :-----)

Loppuilta meneekin sitten tuttujen kanssa jutellessa, mansikoita syödessä ja musiikkia kuunnellessa :----)
Mitä sinä ajattelit tehdä?

<3oona

Adele - Set Fire to the Rain
 my new love<3

4 kommenttia:

 1. voi eeeiii miten sulosii noi kissat on!! sun pitää tuoda mulle 1 tuliaisiks :DD miten mä en ylläty et sä nukahdit sinne laivaan...? :) -Emilia <3

  VastaaPoista
 2. oona kommeltaa, osa miljoonakuussataaneljätoista. oot upee! en tykkää kissoista, MUT NO. PAKKO MYÖNTÄÄ, ETTÄ noi. <3 hehe. ja biisi :--)

  VastaaPoista
 3. oiiiiii mulle kans yks pikkukissa :) awwww -Luuris

  VastaaPoista
 4. anonyymi: itse olet upea! ja hei, noi kissat ON <3. varsinki ku ne kiipee pitkin jalkaa ylös, oli siinä hame tai housut. au :---(

  luuris: i know, tekis mieli kaapata yks mukaan matkalaukussa :p

  VastaaPoista