keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

My head is spinning, you're winning the race

Heeippa! 

Nyt voi sanoa ihan rehellisesti että kevät tulee! Käytiin tänään Empun kanssa tossa puistossa pomppimassa, ja ulkona tuli kuuma! Ihan siks että oli yli 10 plus astetta ja aurinko paistoi :--) pikkuhiljaa. 
Täällä on siis toinen pääsiäislomaviikko nyt menossa, eli Emppu ei ole ollut koulussa nyt, että ollaan oltu ihan vaan kaksistaan leikkimässä. Eilen tehtiin paperille akvaario mihin leikeltiin Nemosta niitä kaloja..heh

Pari viikkoa sitten pääsiäisenä, just sopivasti perjantaina tämän talon lämmitysjärjestelmä meni rikki, ja mä tulin kipeäksi. Empun isovanhempien piti tulla tänne pääsiäiseksi, mutta tehtiinkin sitten niin päin, että me pakattiin tavarat ja ittemme autoon, ja suunnaksi Lontoo. Saattaa olla, että olis ollu mukavampaa jos ei olis ollu ihan jäätävän kipeä :--D Aika siis meni sairastellessa, ja mielettömien ruokien seurassa. Käytiin perjantaina läheisessä pubissa syömässä, ja siellä oli joku mies, joka tuli tosiaan esittäytymään meille joulupukkina :--) Emppu oli ainakin ihan innoissaan, haha

Sunnuntaina käytiin Hanna-Marin kanssa Nordic Bakeryssa, ja kyllä niitä suomijuttuja tulee yllättävän paljon ikävä, vaikkei niin ajattelisi. Söin siis karjalanpiirakkaa ja uunipannukakkua vadelmahillolla Iittalan astioista. Muutenkin se kahvila on niin suomalaisen näköinen! Puuta kaikkialla, ja jotenki ihana tunnelma :--)

Maanantaina taas takaisin tännepäin, ja sisällä oli ruhtinaalliset 8 astetta! Host perheen isä meni korjailemaan sitä lämmitysjärjestelmää, ja me mentiin Empun kanssa katsomaan sitä Nemoa (kolmen peiton alle takan eteen teetä kädessä). 

Viime viikonloppu meni melkeinpä kokonaan pääsykokeisiin lukiessa, ja voin kertoa, että nyt alkaa jonkin verran jännittämään. Suht hankalia juttuja, ja paljon. Kuusi viikkoa aikaa niihin...Mihin se aika katoaa? Tänään tuli tasan 8 kuukautta siitä, että tulin tänne :--) And I'm as happy as can be. 
niin, onhan mulla se GCSE English koekin tässä kesäkuun alussa...köh


Takki / H&M
Oon pitkään ettiny tollasta kevättakkia missä olis hihat nahkan näköstä, ja se löyty Emilian kanssa kun kierreltiin ympäri Lontoota. En sillon sitä vielä ostanut, mutta olihan se pakko käydä nappaamassa...
Science Museum 
<3
 Ja kaksi viikkoa Two Door Cinema Clubin keikkaan, ja siihen, että Kia raahaa itsensä Lontooseen! I'ts going to be awesome! 

<3oona


Jos et ole vielä kuullut bändistä nimeltä Young Kato, nyt on hyvä vaihe käydä kuuntelemassa! Eli jos tykkään vähääkään samanlaisesta musiikista kun minä, this is for you.

2 kommenttia: