sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Black & Gold

Heeippa kaikki! 
Lauantai taas pitkästä aikaa (okei, sunnuntai jos tarkkoja ollaan..), ja tää on ollu ihan törkee jumituspäivä :------D tiiättekö, katellaa huonoja leffoja, luetaan kirjoja loppuun ja nukahdetaan vähän väliä? Jos huomenna ottasin itseäni niskasta kiinni ja alkaisin lukemaan kunnolla siihen mantun kokeeseen. Yhtään ei auta ku siinä samassa rytäkässä on enkun ja äikän kokeet. Plus koeviikko kohta. Ihanaa tää lukio<3 ja siihen vielä se, ku muilla alkaa lukuloma, mä jään huitelee kouluu kursseille :-----------) tervetuloo mun kaa vaa liikka kakkosee. Kattelin tänään tosi hyvän leffan What's your number, ja voin kertoo et nauroin ihan törkeesti koko leffan ajan :-------D Muutenki tykkään katella kaikkia ihme sarjoja, ja Jane by design on just sellanen 'en ajattele mitään, aivotoiminta puuttuu' -ohjelma. Eli voi kattoa jumitustilassa! 
Muutenki tuntuu nykyään, että törmään kokoajan yhteen ja samaan biisiin, ja siitä onki aika nopeesti muodostunu mun lemppari biisi tällä hetkellä :---) Se oli tossa What's your numberissa just niin täydellisessä kohdassa et oli pakko taas alkaa soittamaan sitä (ties mones kerta nyt menossa putkeen, ihanaa). Alunperin löydettii se Emilian kanssa The Vampire Diaresin soundtrackilta, ylläri? 


What's your number


Seuraavana listalla on Fame, koulujuttuja taas vaihteeks :-----) leffa-arvostelu musan tunnille, en valita! 

FameVoisin olla nyt ovela ja mennä nukkumaan, mut todennäkösesti alan kattomaan jotain leffaa, ja nukahdan sitte siihen. Ei sillä et se olis yhtää sen parempi vaihtoehto, mut eeei voi mitää :----D

kuvat weheartit

<3oona2 kommenttia: